Какво е личен сайт?

Това е уеб сайт или иначе казано онлайн визитка. Използват се с цел да рекламират дадена идентичност или просто да служат като визитка.

Какво е блог?

С появата на интернет, хората започват да водят журнали онлайн и съзират нов начин да комуникират с широката аудитория. По този начин постепенно нашумява светът на така наречения блогинг (blogging). Това е онлайн журнал, пълен с медия (картинки, аудио и други) и информация. Всяка нова публикация излиза най-отгоре и така възможността на човек да завоюва популярност въз основа на своята идея, лична идентичност и прочие става несъизмерима.

Какви са случаите на употреба на подобен тип сайтове?

В днешно време случаите на употреба са най-разновидни. От най-семплата онлайн визитка, до описателното водене на журнал, описващ светски пътешествия по света (или иначе казано блог за пътуване). Блоговете са право и дори необходимост за всеки човек в така технологичния 21ви век.

Структура на един личен сайт или блог?

С развиването на уеб технологиите ограниченията стават все по-малки и дори несъществуващи. Докато преди бе препоръчително да се придържаме към определена позиция на основните елементи, то сега въображението е единствената граница. Разбира се такива могат да се явят времеви срокове, финансови бюджети на клиентите.

Персонализирани и готови платформи

когато към даден продукт/услуга има сериозно търсене има и предлагане. Поради тази причина се предлагат пакети от предефинирани решения, за по-непретенциозни нужди. Разбира се, когато искаш да се отличиш от всички останали, избираш решения персонализирани по твой вкус и визия. Ние предлагаме решения и в двете насоки.

Персонализирани решения. Позволяват безкрайни възможности. Те включват:

  • Автономен дизайн, изграден от наши дизайнери.
  • Анализ и поглед върху екосистемата, в която попада Вашата идея, за изграждане на изцяло отличителен проект.
  • Брандиране не просто на Вашето име, а на това, което Ви прави различен от всички останали.
  • Изграждане на система, създадена за точните нужди на Вашия проект.

Цени - Вземи оферта (безплатно е)

Готови или предефинирани решения. Позволяват много по-малка гъвкавост, но са по-щадящи от финансов и времеви аспект. Те включват:

  • Наслагване на визуални елементи за постигането на желания от клиента резултат.
  • Изграждане върху система, вече създадена за проект сходен на изискания от клиента.

Цени:

  • пакет 1 -

  • пакет 2 -

  • пакет 3 -

За крайна и окончателна цена (от идея до пускане онлайн) - вземи оферта (безплатно е)