Маркетинг екипът към Моливник предлага на своите клиенти цялостната услуга "Поддръжка на социална страница". Тя покрива страници във най-големите социални мрежи, включително Facebook и Instagram. Независимо дали изберете нашия Икономичен, Стандартен или Бизнес план, Вие получавате следния набор от подуслуги:

Уникални публикации – основна цел на нашата услуга е да осигурим уникално съдържание за страницата Ви. Всяка една публикация ще бъде единствена по рода си, изцяло съобразена с вкуса на Вашите последователи.

Игри – най-достъпният начин за увеличаване на ангажираността в страницата Ви. Разчитайте на оригинални решения от наша страна и топла реакция от страна на Вашите последователи. По Ваше желание, игрите могат да включват награди.

Рубрики – иначе казано, серия от постове с обединяващо заглавие, публикувани през определен период от време. Целта им е да доставят интересна или ценна информация от практически характер, която увеличава интереса на потребителите.

Използване на стокови изображения за публикациите – екипът на Моливник има неограничен достъп до някои от най-богатите източници на стокови изображения. Това дава възможност на графичния ни отдел да използва пълния си потенциал при изготвянето на съдържанието за страницата Ви.

Брандиране на публикации – разбира се, предлагаме опцията, при която всички изготвени от нас публикации биват брандирани с Вашето лого и характерен почерк.

Управление на неограничен бюджет за подсилване на публикации – екипът на Моливник разполага с доказани експерти в сферата на социалният маркетинг. При желание от Ваша страна, те могат да управляват неограничен по размер бюджет за подсилване на публикации. Бюджетът за реклама се заплаща директно от клиента. При закупуване на абонамент за поддръжка на страница, от него не се удържа хонорар.

Цялостен ребрандинг на страницата (веднъж месечно) – в случай че желаете да придадете нов облик на страницата си, може да се възползвате от тази услуга веднъж месечно. Това включва създаване на нова профилна снимка и корица, редактиране на информацията по страницата, създаване на нови бутони и секции, и други.

Назначаване на персонален мениджър – за работата по Вашата страница ще отговаря персонален мениджър, към когото ще може да се обръщате за информация по всяко едно време.

Мениджмънт на комуникация с последователи – последователите Ви са вашият ресурс и адекватната комуникация с тях е от основно значение. Назначеният мениджър на страницата ще поддържа връзката с тях.

Анализ на страницата – една от първите ни задачи ще бъде да направим детайлен анализ на страницата Ви. По време на нашата работа, назначеният мениджър ще има грижата да следи всички промени по статистиката.

Анализ на конкуренцията – доброто проучване на конкуренцията Ви винаги би могло да допринесе благоприятно за развитието не само на Вашата страница, но и на Вашия бизнес.

Директен достъп до статистика – ще запазите пълният си достъп до детайлните статистики, генерирани ежедневно от социалната платформа. По този начин сами ще може да следите изкъсо нашата работа.

Ежемесечен отчет – в края на всеки месец ще получавате отчет за свършената работа, постигнатите резултати и цялостната статистика.

~

За информация относно нашия ценоразпис, свържете се с Моливник чрез следната контактна форма.