Credit Commerce

Кредит Комерс АД е финансова институция, регистрирана от Българска Народна Банка. Собствениците на дружеството ни поставиха задачата по изготвяне на техния корпоративен уеб сайт. Екипът на Моливник успешно предостави следните услуги: уеб дизайн, front-end и back-end програмиране, дизайн на лого и уеб хостинг.

Продуктовата концепция включва интегрирането на интерактивно обрисувани подуслуги към всеки тип услуга. Водеща за дизайна бе възможността за бърз навигационен обход. Целта бе да се избегне потенциален текстов хаос – компонент, доказал се в отблъскването на посетители.

Сред основните три цвята, използвани в дизайна, е така нареченото президентско синьо. Тъмният му нюанс вдъхва на потребителите чувство за доверие, лоялност и увереност – очевидно ключови за изграждането на пълноценна връзка между всяка една финансова институция и нейните клиенти. Вторият характерен цвят е ретро жълто. Светъл и ярък, той действа успокояващо и също така е изкусна референция към златото като благороден метал. Важните елементи в сайта са подчертани в наситено червено, което лесно улавя вниманието на посетителите.

  • Credit Commerce